English Romanian

ICAR Forum - Editii Anterioare

 
Forumul International al Riscurilor CAtastrofale
Asigurarile de locuinte - Momentul adevaratului start

Editia a VII-a 12 octombrie
Palatul Parlamentului - Bucuresti, Romania
ICAR Forum
Program si Tematica
Vorbitori
Prezentari
Galerie Foto
Participanti
ICAR Video & News
Despre WFCP

ICAR 2010
 
ICAR - Forumul International al Riscurilor Catastrofale
Asigurarile de locuinte - Momentul adevaratului start

Asigurarea obligatorie a locuintelor, un proiect la care s-a muncit foarte mult in ultimii 5 ani, a devenit in sfarsit o realitate.

ICAR 2010 a marcat astfel un moment istoric, finalul unui drum de peste 8 ani, de cand a fost dezbatut primul proiect de lege cu privire la asigurarea obligatorie a locuintei. In intervalul 2005-2007, prin colaborarea dintre Ministerul Administratiei si Internelor si CSA, cu sprijinul Bancii Mondiale, UNSAR, UNSICAR, al structurilor asociative ale administratiilor locale si ale asociatiilor de proprietari, a fost elaborat proiectul legii actuale, care a fost adoptata de Guvern in 2007.

In acest context a avut loc Editia 2010 a ICAR-Forumul International al Riscurilor Catastrofale, organizat in parteneriat de MAI-Ministerul Administratiei si Internelor, CSA-Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti si Media XPRIMM.

De asemenea, cea de a VII-a si cea mai importanta editie a principalului eveniment European dedicat riscurilor catastrofale a avut loc cu participarea activa extraordinara a reprezentantilor World Forum of Catastrophe Programmes.

Cea de a VII-a si cea mai importanta editie a principalului eveniment European dedicat riscurilor catastrofale a avut loc pe 12 octombrie 2010 la Palatul Parlamentului. Forumul s-a concentrat pe startul si parcursul viitor al asigurarilor obligatorii de locuinte, dar si pe politicile de management al riscurilor catastrofale si pe rolul autoritatilor publice in gestionarea si finantarea acestora.


Organizatori
MADR
CSA Prefectura Bucuresti

 

Media XPRIMM

 

Cu sprijinul si participarea

PAIDWorld Forum of Catastrophe ProgrammesUNSAR

 

Parteneri Strategici

ASTRA Asigurari

Carpatica

Partener Oficial

Credit Europe Asigurari

 

Parteneri Principali

Generali PIRAEUS Broker City Insurance

 

Parteneri

CERTASIGARDAFAsigest

Cu sprijinul

 

Partener Media Oficial
Publicatii Oficiale
Revista PRIMM - Asigurari&Pensii XPRIMM Newsletters

Parteneri Media

 

 

Asigurari | Pensii Private
XPRIMM.RO | Revista PRIMM Asigurari si Pensii | ICAR Forum | Forumul International de Asigurari Reasigurari - FIAR | Insurance Profile

Parteneri: Asigurari locuinte