English Romanian

ICAR Forum - Editii Anterioare

 
Forumul International al Riscurilor CAtastrofale
Asigurarile de locuinte - Momentul adevaratului start

Editia a VII-a 12 octombrie
Palatul Parlamentului - Bucuresti, Romania
ICAR Forum
Program si Tematica
Vorbitori
Prezentari
Galerie Foto
Participanti
ICAR Video & News
Despre WFCP


Despre World Forum of Catastrophe Programmes


In 2006, un grup de executivi ai mai multor structuri nationale impotriva dezastrelor s-au intalnit in cadrul Conferintei Centenare a Cutremurului din San Francisco. Atunci s-a stabilit in unanimitate ca discutiile care se purtau erau suficient de valoroase pentru a fi continuate in cadrul unui Forum Mondial anual, care sa dezbata Programele de Asigurari la Catastrofa. Astfel s-a nascut World Forum of Catastrophe Insurance Schemes.

Consorcio de Compensacion de Seguros a gazduit la Madrid a doua intalnire a Forumului Mondial, din septembrie 2007, alte cateva programe aditionale fiind reprezentate acolo, inclusiv primul program international - Caribbean Catastrophe Risk Insurance Facility.

Intalnirile ulterioare au avut loc in Islanda (iunie 2008) si Taiwan (septembrie 2009), pentru a marca a zecea aniversare a cutremurului Chi Ch, unde au fost reprezentate 14 programe nationale.

Word Forum are ca principal obiectiv schimburile constructive de cunostinte si experienta intre programele de asigurare la catastrofa din diferite tari, si totodata sa faca toate aceste informatii accesibile programelor emergente si sponsorilor lor. Dezbaterile Forumului mizeaza pe faptul ca aspecte importante cu privire la stabilirea programelor de asigurare la catastrofa pot fi invatate atat din deosebiri, ca si din asemanari, incuranjand astfel concentrarea dezbaterilor asupra unor probleme concrete.

Intalnirea din 2010 a World Forum va avea loc in Bucuresti, Romania, pe 12-13 octombrie.

Profitand de aceasta ocazie, editia din acest an a ICAR se bucura de participarea extraordinara a reprezentantilor World Forum of Catastrophe Programmes, pentru un schimb de experienta… un impuls benefic pentru un inceput de drum.

Click aici pentru mai multe detalii despre World Forum of Catastrophe Programmes!

 

printeaza aceasta pagina
 


Organizatori
MADR
CSA Prefectura Bucuresti

 

Media XPRIMM

 

Cu sprijinul si participarea

PAIDWorld Forum of Catastrophe ProgrammesUNSAR

 

Parteneri Strategici

ASTRA Asigurari

Carpatica

Partener Oficial

Credit Europe Asigurari

 

Parteneri Principali

Generali PIRAEUS Broker City Insurance

 

Parteneri

CERTASIGARDAFAsigest

Cu sprijinul

 

Partener Media Oficial
Publicatii Oficiale
Revista PRIMM - Asigurari&Pensii XPRIMM Newsletters

Parteneri Media