English Romanian

ICAR Forum - Editii Anterioare

 
Forumul International al Riscurilor CAtastrofale
8 octombrie 2014
Editia a XI-a
Palatul Parlamentului
Bucuresti, Romania
Despre
Program & Tematica
Vorbitori
Prezentari
Galerie Foto
Participanti
Video
Termeni & conditii

ICAR 2014
 
Romania se confrunta in fiecare an cu inundatii ce afecteaza sute de localitati si mii de locuinte. Numai in aceasta vara, mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii au fost afectate de inundatii puternice si viituri care au pus in pericol viata oamenilor si au cauzat pagube importante comunitatilor locale.

Ploile torentiale au inundat peste 2.300 de locuinte, la finalul lunii iulie, fiind evacuate peste 1.800 de persoane din calea apelor. Astfel, s-a constientizat si mai mult necesitatea asigurarilor, in conditiile in care pagubele provocate de inundatii sunt acoperite prin polita obligatorie de asigurare a locuintelor (PAD), in limita a 10.000 euro, respectiv 20.000 euro (in functie de tipul constructiei), dar si prin politele facultative pentru locuinte, pentru sumele ce depasesc aceste valori.

Bilantul inundatiilor si al pagubelor economice provocate de acesta va fi dezbat la cea de-a XI-a Editie a Forumului International de Riscuri Catastrofale - ICAR 2014, care va avea loc in data de 8 octombrie 2014, la Palatul Parlamentului din Bucuresti.


Organizatori
MAI
WORLD BANK
UNSAR
Media XPRIMM
APPA
Partener Strategic
PAID
Partener Principal
JLT
Parteneri
GROUPAMA Asigurari
MARSH
LIG Insurance
Cu sprijinul

Parteneri Media Oficiali
RFI
Parteneri Media
9AM
Stirile pe Scurt
Q Magazine
Ziua Veche
DISCOVERY

 

 

Asigurari | Pensii Private
XPRIMM.RO | Revista PRIMM Asigurari si Pensii | ICAR Forum | Forumul International de Asigurari Reasigurari - FIAR | Insurance Profile